Peč konvekcijska za 3 pekače 600x400 mm električna ELENA Manual Humidity Unox XFT183

Želim ponudbo

Z oddajo povpraševanja se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov z namenom priprave odgovora na povpraševanje in pravilnikom o zasebnosti in varstvu osebnih podatkov.

Revolucionarna serija konvekcijskih peči Linemiss™, ki jo odlikujejo kakovost, konkurenčnost in hitrost pečenja.

KAKOVOST
je glavni element, ki razlikuje Linemiss™ peči od drugih podobnih proizvodov na tržišču.
- Pečenje: rezultati pečenja so odlični. Toplota, ki se preneša z zrakom je enakomerno porazdeljena po peči in omogoča enako obarvanje proizvoda po celotnem pekaču. Patentirana tehnologija DRY.Maxi™ zagotovi povečanje okusa, suh proizvod, enakomerno razvita notranja struktura in hrustljavo zunanjost.
- Zanesljivost: Vgrajeni deli so visoko profesionalni in so enaki, ki se uporabljajo v večjih pečeh. To omogoča pečem Linemiss™ dolgotrajno delovanje tudi v težkih pogojih.
- Design: Peči so s pomočjo priznanega oblikovalca Maria Carlinija oblikovane tako da so prijetne na videz in tako primerne za uporabo tudi na prodajnih mestih.

KONKURENČNOST
Linemiss™ omogoča doseganje lastnosti večjih peči v kompaktnih dimenzijah po zelo konkurenčnih cenah. Unox je veliko vložil v razvoj standardizacije komponent ter racionalizacije proizvodnega sistema.

HITROST PEČENJA
Linemiss™ uporablja močnejše ventilatorje napram podobnim proizvodom na tržišču, česar rezultat je učinkovitejše pečenje in skrajšanje časa pečenja do 20 %.

Manual - Ročna kontrolna plošča omogoča:
Izbiro pečnih parametrov:
- Čas
- Temperaturo
- Ročni vbrizg vlage preko tipke

  
Kapaciteta: 3 pekači 600 x 400 mm
Razmak med pekači: 75 mm
Temperatura: do 260 ° C
Napetost: 230 V
El. moč: 3,2 kW
Dimenzije (ŠxGxV): 800x770x429 mm
Teža: 49 kg
Vlaga: DA - ROČNI VBRIZG

Prenesi datoteke

KATALOG

Podobni izdelki


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.