Peč konvekcijska 5xGN 1/1 električna Unox XVC305 EP

Želim ponudbo

Z oddajo povpraševanja se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov z namenom priprave odgovora na povpraševanje in pravilnikom o zasebnosti in varstvu osebnih podatkov.

Profesionalna konvekcijska peč vodilnega svetovnega proizvajalca UNOX z kapacitete 5 pekačev GN 1/1. Serija ChefTop predstavlja sam vrh ponudbe.

ChefTop

Izberite proces kuhanja, ki vam najbolj ustreza:
Priprava → Kuhanje → Postrežba
Najbolj osnoven proces.

Priprava → Kuhanje → Vzdržavanje + 70 ° C → Postrežba
Moderno gostinstvo in katering zahtevajo kuhanje velikih količin hrane vnaprej in postežbo v razmaku nekaj ur.
Kombinacija peči z vzdrževalno komoro (glej dodatke) omogoča hranjenje kuhanih proizvodov pri temperaturi višji od 70 ° C.
Tako se izognemo tudi rasti bakterij, kar zahteva HACCP pravilnik.

Priprava → Kuhanje → Hitro zamrzevanje - 18 ° C → Hramba - 18 ° C → odmrzevanje + 3 ° C → Regeneracija + 70 ° C → Strežba
Metoda regeneneracije hitro zamrznjene hrane pomeni visoke prehranke, saj praktično ni več odvečne hrane. Postrežene jedi bodo ohranile enako kakovost kot sveže kuhane jedi.


AIR.Maxi - enakomernost kuhanja
Zrak je medij za prenos toplote, ki posledično peče proizvod. Popolnost pretoka zraku je osnova za enakomerno kuhanje na vseh vogalih pekača in na vseh pekačih v peči.
Iz tega razloga igra raziskava na področju pretoka zraku eno vodilnih vlog pri načrtovanju peči. AIR.Maxi tehnologijo je UNOX razvil za doseganje popolne porazdeljenosti zraka in toplote v pečni komori.
Ventilatorji oblikovani v UNOX-u zagotavljajo popolno enakomernost pečenja na vseh pekačih, od spodnjega do najvišjega. Avtomatsko spreminjanje smeri vrtenja, kombinirano z ventilatorji visokih hitrosti, zagotavljajo popolno enakomernost na vsakem pekaču.
Peč omogoča izbiro 3 hitrosti vrtenja ventilatorjev, ter 3 pol-statičnih načinov. To omogoča pečenje vseh vrst proizvodov, od najlažjih in občutljivih do tistih, ki potrebujejo visok prenos toplote.

STEAM.Maxi - poplnost pare
STEAM.Maxi™ tehnologija omogoča ChefTop™ pečem izvajanje kateregakoli uparjanja, tudi najbolj občutljivega pri nizkih temperaturah.
Ta revolucionaren sistem razvit v UNOX-u začenja novo obdobje za paro v konvekcijskih pečeh. Kombinacija tehnologij AIR.Maxi™ in STEAM.Maxi™ omogoča peči pretvorbo vode v paro. Ta sistem proizvaja paro do 3x višje kakovosti kot tradicionalen sistem direktnega vbrizgavanja. Mogoč je natančen nadzor količine pare pri vsaki temperaturi od 48° C naprej.

DRY.Maxi - pečenje brez vlage
Prisotnost vlage v zadnjih fazah pečenja vzhajanega proizvoda prepreči doseganje želene kakovosti.
Vlaga preprečuje proizvodu rast in posledično doseganje enakomerne zlate barve, hrustljavosti ter razvoja pravega okusa.
DRY.Maxi™ tehnologija omogoča hitro izločitev vlage iz pečne komore, tako tiste, ki jo oddaja proizvod, kot tiste ki jo je proizvedla STEAM.Maxi™ tehnologija v predhodnih korakih pečenja.
V gastronomiji in slaščičarstvu DRY.Maxi™ tehnologija zagotovi povečanje okusa, suh proizvod, enakomerno razvita notranja struktura in hrustljavo zunanjost.

MULTI.Time
V gostinskih obratih je običajna potreba po hkratnem pečenju in kuhanju proizvodov iz različnih oblik in tež.
Z MULTI.Time je mogoče uporabljati peč v kontinuiranem načinu in upravljati 9 različnih ur. Mogoče je ob vsakem trenutku vstavljati v peč proizvode, ki potrebujejo različne čase kuhanja in imeti popolen nadzor.
Funkcija avtomatsko spreminja čase pečenja ob vsakem odprtju vrat.

ADAPTIVE.Clima -za varnost rezultatov
Z ADAPTIVE.Clima tehnologijo peč konstantno sledi vsem pečnim parametrom. Ne samo temperaturi, ampak tudi realni vlažnosti v pečni komori, kar omogoči želene rezultate z zagotovilom za vedno perfektno končanim proizvodom, neodvisno od količine pekačev, ki jih vstavimo v peč.
ADAPTIVE.Clima sledi vsem parametrom peči skozi celotnem proces kuhanja. Zazna tudi morebitne popravke uporabnika med kuhanjam. Ko enkrat dosežemo željen rezultat, nam tehnologija omogoča shraniti postopek, ki ga lahko nato ponovno uporabljamo in si zagotovimo vedno popolen rezultat.

ChefTouch
Digitalna kontrolna plošča peči omogoča upravljalcu nadzor nad pečjo in vsemi napravami, ki so s pečjo povezane (Npr. napa, vzdrževalna omara, mehčalec vode, omara za hitro zamrzovanje). Peč omogoča nastavljanje časa pečenja, temperature in vlage/izsuševanja v 9 korakih. Shrani se lahko do 99 različnih programov.

MAXI.Link
MAXI.Link tehnologija omogoča povezavo in nadzor več peči, ki jih setavimo v stolp. Uporablja se za hkratno pečenje izdelkov, ki potrebujejo različne temperature, čase pečenja in stopnje vlažnosti.
Sitem omogoča upravljanje z energijo v pečeh v stolpu in s zmanjša do 33 % potrebo po moči priključka.

ROTOR.Klean
Z novo E serijo Unox uvaja sistem za popolnoma avtomatsko pranje pečne komore kot standard. Sistem omogoča vzdževanje poplne higijene in zato olajša dolgotrajno čiščenje peči po končani uporabi.


 

Kapaciteta: 5 pekačev GN 1/1
Razmak med pekači: 67 mm
Temperatura: do 260 ° C
Napetost: 400 V 3N
El. moč: 9,4 kW
Dimenzije (ŠxGxV): 750x773x707 mm
Teža: 62 kg

Prenesi datoteke

KATALOG

Podobni izdelki


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.