Katalog » Stroji za pekarne » Konvekcijske peči Pekarstvo » Konvekcijske peči Bakertop Unox » Male konvekcijske peči 400x600 Bakertop Unox

AKCIJA Konvekcijska peč XBC 605 + Vzhajalna komora XL405

-20%
Stara cena: 7.076,00 €
Cena s popustom: 5.660,80€
Popust: (-20.00%)
Količina:

Koda izdelka:


Dodaj med priljubljene izdelke
Informacije ob nakupu

Izbrani izdelek vam dostavimo brezplačno!

Pomoč pri nakupu

Dobavni rok: Izdelek je na zalogi

Načini plačila: Plačilo po predračunu


AKCIJA - ODPRODAJA RAZSTAVNEGA EXPONATA 2011


Profesionalna konvekcijska peč vodilnega svetovnega proizvajalca UNOX kapacitete 6 pekačev 600x400 mm. Serija BakerTop predstavlja sam vrh ponudbe.

BakerTop odlikujejo sledeče tehnologije:

AIR.Maxi - enakomernost pečenja
Zrak je medij za prenos toplote, ki posledično peče proizvod. Popolnost pretoka zraku je osnova za enakomerno pečenje na vseh vogalih pekača in na vseh pekačih v peči.
Iz tega razloga igra raziskava na področju pretoka zraku eno vodilnih vlog pri načrtovanju peči. AIR.Maxi tehnologijo je UNOX razvil za doseganje popolne porazdeljenosti zraka in toplote v pečni komori.
Ventilatorji oblikovani v UNOX-u zagotavljajo popolno enakomernost pečenja na vseh pekačih, od spodnjega do najvišjega. Avtomatsko spreminjanje smeri vrtenja, kombinirano z ventilatorji visokih hitrosti, zagotavljajo popolno enakomernost na vsakem pekaču.
Peč omogoča izbiro 3 hitrosti vrtenja ventilatorjev, ter 3 pol-statičnih načinov. To omogoča pečenje vseh vrst proizvodov, od najlažjih in občutljivih do tistih, ki potrebujejo visok prenos toplote.

STEAM.Maxi - poplnost pare
STEAM.Maxi™ tehnologija omogoča BakerTop™ pečem izvajanje kateregakoli uparjanja, tudi najbolj občutljivega pri nizkih temperaturah.
Ta revolucionaren sistem razvit v UNOX-u začenja novo obdobje za paro v konvekcijskih pečeh. Kombinacija tehnologij AIR.Maxi™ in STEAM.Maxi™ omogoča peči pretvorbo vode v paro. Ta sistem proizvaja paro do 3x višje kakovosti kot tradicionalen sistem direktnega vbrizgavanja. Mogoč je natančen nadzor količine pare pri vsaki temperaturi od 48° C naprej.

DRY.Maxi - pečenje brez vlage
Prisotnost vlage v zadnjih fazah pečenja vzhajanega proizvoda prepreči doseganje želene kakovosti.
Vlaga preprečuje proizvodu rast in posledično doseganje enakomerne zlate barve, hrustljavosti ter razvoja pravega okusa.
DRY.Maxi™ tehnologija omogoča hitro izločitev vlage iz pečne komore, tako tiste, ki jo oddaja proizvod, kot tiste ki jo je proizvedla STEAM.Maxi™ tehnologija v predhodnih korakih pečenja.
V pekarstvu in slaščičarstvu DRY.Maxi™ tehnologija zagotovi povečanje okusa, suh proizvod, enakomerno razvita notranja struktura in hrustljavo zunanjost.

MULTI.Time
V moderni pekarnah in slaščičarnah ni nenavadna potreba po hkratnem pečenju proizvodov iz različnega testa, oblike in teže.
Z MULTI.Time je mogoče uporabljati peč v kontinuiranem načinu in upravljati 9 različnih ur. Mogoče je ob vsakem trenutku vstavljati v peč proizvode, ki potrebujejo različne čase pečenja in imeti popolen nadzor.
Funkcija avtomatsko spreminja čase pečenja ob vsakem odprtju vrat.

ADAPTIVE.Clima -za varnost rezultatov
Z ADAPTIVE.Clima tehnologijo peč konstantno sledi vsem pečnim parametrom. Ne samo temperaturi, ampak tudi realni vlažnosti v pečni komori, kar omogoči želene rezultate z zagotovilom za vedno perfektno končanim proizvodom, neodvisno od količine pekačev, ki jih vstavimo v peč.
ADAPTIVE.Clima sledi vsem parametrom peči skozi celotnem proces pečenja. Zazna tudi morebitne popravke uporabnika med pečenjem. Ko enkrat dosežemo željen rezultat, nam tehnologija omogoča shraniti postopek, ki ga lahko nato ponovno uporabljamo in si zagotovimo vedno popolen rezultat

BakerTouch
Digitalna kontrolna plošča peči omogoča upravljalcu nadzor nad pečjo in vsemi napravami, ki so s pečjo povezane (Npr. napa, vzhajalna omara, mehčalec vode). Peč omogoča nastavljanje časa pečenja, temperature in vlage/izsuševanja v 9 korakih. Shrani se lahko do 99 različnih programov.

MAXI.Link
MAXI.Link tehnologija omogoča povezavo in nadzor več peči, ki jih setavimo v stolp. Uporablja se za hkratno pečenje izdelkov, ki potrebujejo različne temperature, čase pečenja in stopnje vlažnosti.
Sitem omogoča upravljanje z energijo v pečeh v stolpu in s zmanjša do 33 % potrebo po moči priključka.

Kapaciteta: 6 pekačev 600 x 400 mm
Razmak med pekači: 80 mm
Temperatura: do 260 ° C
Napetost: 400 V - 3N
El. moč: 10,1 kW
Dimenzije (ŠxGxV): 860x900x820 mm
Teža: 86 kg

Vzhajalna komora za 12 pekačev 600x400 mm. Delovanje komore se upravlja preko kontrolne plošče peči.
Komora XL405 je namenjena sledečim modelom peči: XBC805, XBC815G, XBC605, XBC615G in XBC405

Kapaciteta: 12 pekačev 600 x 400 mm
Razmak med pekači: 75 mm
Temperatura: do 50 ° C
Napetost: 230 V
El. moč: 2,4 kW
Dimenzije (ŠxGxV): 862x910x727 mm
Teža: 38 kg

Prenesi datoteke

KATALOG

Podobni izdelki


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.