Opekač steklokeramičen 1 x 250x250 mm Unox XP010P

Želim ponudbo

Z oddajo povpraševanja se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov z namenom priprave odgovora na povpraševanje in pravilnikom o zasebnosti in varstvu osebnih podatkov.

Profesionalne steklokeramične opekače UNOX odlikujejo naslednje lastnosti:

Keramično steklo:
Gladka površina
Iz neporoznega materiala
Prosojna za infrardeče žarke
Vzdrži termične šoke

Grelci:
Temperatura grelcev do 800°C
Emisija infrardečih žarkov
Geometrična postavitev grelcev (patentirano)
Izolacija:
Izolacije iz steklenih vlaken velike debeline
Celotna izolacije zaboja

Hitrost:
Kombinacija inovativne postavitve grelnih elementov, zelo tankega (vendar trdnega) stekla in odlične izolacije usmeri vso potrebno moč na grelno ploščo in s tem bistveno zmanjša čas segrevanja na želeno temperaturo (npr. 200°C doseže v 3,5 min, 300°C doseže v 6 min).

Produktivnost
Enakomerno gretje po celotni površini plošče in visoke hitrosti so časi pečenja bistveno zmanjšani, kar poveča produktivnost aparata (npr. za segrevanje 4 toastov na 225°C potrebuje le 50 sekund).

Varčevanje energije
Zaradi visoke izolacije je poraba energije veliko manjša. Tako aparat prihrani energijo saj se zelo hitro segreje, prav tako pa prihrani energijo, če je vedno prižgan in v pripravljenosti saj se počasi ohlaja (npr. poraba energije XP 10 PT za segrevanje od sobne temperature do 300°C = 143 W; poraba energije za 1 uro vzdrževanja na 300°C = 113 W).

Tip pečenja
Ogrevanje preko infrardečih žarkov. Ta sistem 80 % energije odda zunanji površini izdelka, 20 % energije odda preko infrardečih žarkov sredici proizvoda.

Pečenje na dotik: Grelna enota je nameščena na dnu posode z močno izolacijo. Njena patentirana geometrična postavitev omogoča enakomerno pečenje po celotni plošči. Grelna enota segreje zrak pod steklokeramičnim steklom in tako ustvari vročo zračno blazino. Pečna plošča se segreje hitro in enakomerno, hrana pa se peče popolnoma enakomerno.

Pečenje z infrardečimi žarki: Grelna enota se segreje na temperaturo 800°C, pri kateri začne oddajati infrardeče žarke, ki takoj dosežejo sredico proizvoda, saj je steklokeramična plošča prozorna zanje.

CT Cool Touch – Hladna zunanjost
Debela izolacija iz steklene volne preprečuje uhajanje toplote in omogoča hladno zunanjost. Celotna zunanjost je varna na dotik.
Primer varnosti dotika:
temperatura pečne plošče je 370°C, temperatura zunanjosti je 70°C
temperatura pečne plošče je 400°C, temperatura zunanjosti je 75°C

Priloženo: Predal za maščobe in olje, strgalo za čiščenje steklokeramike

  
Kapaciteta: 1 x 250x250 mm
Zgoraj: Gladka črna steklokeramika 
Spodaj: Gladka črna steklokeramika
Temperatura: do 400 ° C
Napetost: 230 V
El. moč: 1,5 kW
Dimenzije (ŠxGxV): 331 x 458 x 176 mm
Teža: 10 kg

Prenesi datoteke

KATALOG
TEHNIČNA KARTICA

Podobni izdelki


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.